Стягат учебни и детски заведения по населени места за 15 септември

Нова проверка на учебни и детски заведения по населени места предстои да бъде направена до дни, стана ясно на традиционната ежеседмична среща на ръководството на община Момчилград с кметове на населени места. Градоначалникът Акиф Акиф лично ще се запознае на място със състоянието на общински училища и забавачки преди откриването на новата учебна година.

Както е известно, кметът вече инспектира училищата в общинския център и разпореди те да бъдат готови за посрещане на учениците в изцяло освежен вид. Очакванията му са седмица преди първия училищен звънец ремонтните дейности да бъдат пред приключване. 

Посещенията на кмета ще обхванат училища и детски градини в селата Груево, Звездел, Нановица и Равен, както и школото в Звездел.

Същевременно, директори и кметове ръководят съвместно ремонтните дейности, включително освежаване и почистване на дворове и алеи, укрепване на огради. Отстраняват се всички установени нередности по спортни площадки и съоръжения за игра на деца.     

На провелата се среща кметовете на населени места получиха подробни противопожарни указания заради зачестилите през последните дни пожари в региона.

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина БайрамичОбщина БорноваОбщина Язмос

Последвайте ни в Facebook

Контакти
 

Адрес:   гр. Момчилград,ул. "26-ти декември" №12 

област Кърджали, п.к. 6800

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Кабинет на кмета

Телефон:  03631/ 6051 и 03631/ 7841 Факс:  03631/7849

Горещ телефон

Телефон:  03631/6527  Факс:  03631/7019