„Механикът” закрива лятното кино

Екшън с Джейсън Стейтъм в главната роля на „Механикът” ще закрие сезона на лятното кино в Момчилград. Прожекцията на филма ще се излъчи с вход свободен на 31 август от 21.00 часа в градския парк. Инициативата е на община Момчилград с цел да постави на внимание възможността за атрактивен начин да се гледа кино.

„Механикът” е последният пети филм, който ще гледат момчилградчани на големия екран в градския парк през това лято. Досега бяха излъчени „Пътят на самурая”, „Непобедимите”, „Скалата” и българската продукция „Господин за един ден”, в памет на големия актьор Тодор Колев.

В „Механикът” Артър Бишъп (Джейсън Стейтъм) е високо платен наемен убиец, работещ за правителството на САЩ. Светът, в който живее е лишен от всякакви норми и морал, всяко погрешно движение може да коства живота му.Когато разбира, че поръчителите му предават един от „своите”, Артър престъпва принципите си и прави немислимото – взима сина му за свой чирак и го научава на всичко което знае.  Сега двамата ще трябва да се изправят срещу най-големия си враг.

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина БайрамичОбщина БорноваОбщина Язмос

Последвайте ни в Facebook

Контакти
 

Адрес:   гр. Момчилград,ул. "26-ти декември" №12 

област Кърджали, п.к. 6800

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Кабинет на кмета

Телефон:  03631/ 6051 и 03631/ 7841 Факс:  03631/7849

Горещ телефон

Телефон:  03631/6527  Факс:  03631/7019