Започнаха строителните дейности по водния цикъл на Момчилград

Днес бе открита строителната площадка по изграждането на водния цикъл на Момчилрад. Интегрираният проект за модернизация на ВиК мрежата и изграждане на пречиствателна станция за отпадъчни води е на стойност 25 487 933,85 лв. по ОП "Околна среда".
Първоначалните ремонтни дейности ще обхванат два участъка едновременно от територията на Момчилград. Първият участък включва улиците „Орфей”, „Булаир”(ул. Панайот Волов),  „Сан Стефано” (от кръстовището на ул. „Маказа” до пресечката на  бл.6) и „Сан Стефано” – ( зад. бл. 10 и бл. 9). Улиците „Софроний Врачански” и „Братя Миладинови” са включени във втория участък

Предвидено е строително-монтажите работи в тези улици да бъдат завършени до 15 септември. Дотогава ще бъде въведена временна организация и безопасност на движението при прокопаването на улиците с цел полагане на водопроводни и канализационни тръби.

Водопроводните тръби ще се полагат на 60 см от бордюрите, а канализационните  в остта на платното за движение, поради което ще е необходимо отбиване на автомобилното движение по съседни улици. Всички изкопи ще бъдат обезопасени със съответните заграждения.

Община Момчилград моли всички граждани и водачи на МПС да се съобразяват с временната сигнализация, която ще се  постави преди участъците в които се извършват  строителни или монтажни работи.  

Извиняваме се за създаденото неудобство и благодарим за разбирането!

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина БайрамичОбщина БорноваОбщина Язмос

Последвайте ни в Facebook

Контакти
 

Адрес:   гр. Момчилград,ул. "26-ти декември" №12 

област Кърджали, п.к. 6800

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Кабинет на кмета

Телефон:  03631/ 6051 и 03631/ 7841 Факс:  03631/7849

Горещ телефон

Телефон:  03631/6527  Факс:  03631/7019