Хотел, ресторант и магазини срещу инвестиция в Момчилград

Хотел, ресторант и магазини дават от община Момчилград на инвеститори,довършили спортния комплекс в центъра на града. Изграждането на съоръжението е започнато преди няколко десетилетия, но досега е завършено единствено в груб строеж.

Функционирането на спортния комплекс е сред водещите приоритети на община Момчилград, тъй като ще допринесе  за цялостното развитие на спорта в региона. Предложението ни е за сключване на частно-публично партньорство или закупуване на имота от страна на инвеститор. В замяна той ще получи хотел, ресторант, магазини и зали в идеалния център на Момчилград, изтъкна кметът Акиф Акиф.

Едно от предимствата на спортното съоръжение е, че се намира в непосредствена близост до международен коридор № 9 по пътя към прохода Маказа на българо-гръцката граница.

Комплексът е с актуализиран работен план и привлекателен за дългосрочни инвестиции. На разгънатата застроена площ от 3012,75 кв.м се предвижда изграждане на хотел, ресторант, осем магазина с възможност за обединяване, четири закрити зали, които по желание на инвеститора могат да се преустроят в конферентни зали или за друго предназначение.

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина БайрамичОбщина БорноваОбщина Язмос

Последвайте ни в Facebook

Контакти
 

Адрес:   гр. Момчилград,ул. "26-ти декември" №12 

област Кърджали, п.к. 6800

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Кабинет на кмета

Телефон:  03631/ 6051 и 03631/ 7841 Факс:  03631/7849

Горещ телефон

Телефон:  03631/6527  Факс:  03631/7019