Възпитаниците на ОДК с празничен концерт в общината

kmet032

Децата от Обединения детски комплекс в Момчилград поздравиха градоначалника инж. Сунай Хасан и общинската администрация с празничен концерт по случай предстоящите коледно-новогодишни празници.

Малчуганите отправиха музикални пожелания за здраве, берекет и късмет. С богато украсена дрянова сурвачка, малкият Онур сурвака кмета г-н Хасан и чрез него изпрати пожелания за живот и здраве на всички жители на община Момчилград.

Кмета на Община Момчилград инж. Сунай Хасан благодари на всички участници за поднесеното предпразничното настроение и пожела на малките гости да бъдат здрави и все така всеотдайни във всичките си начинания. „Грижата за Вас и Вашето развитие е наше задължение", каза още ръководителят на местната администрация в града.

Децата от детска вокална група „Златна ябълка" и детска фолклорна група с ръководител Ани Башева изпълниха популярни празнични песни и поднесоха на местната управа ръчно изработени картички с новогодишни послания. Те носеха новите фолклорни носии осигурени от общинска администрация. В края на тържеството малките гости бяха изненадани с много лакомства и подаръци.

obshta045

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина БайрамичОбщина БорноваОбщина Язмос

Последвайте ни в Facebook

Контакти
 

Адрес:   гр. Момчилград,ул. "26-ти декември" №12 

област Кърджали, п.к. 6800

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Кабинет на кмета

Телефон:  03631/ 6051 и 03631/ 7841 Факс:  03631/7849

Горещ телефон

Телефон:  03631/6527  Факс:  03631/7019