Община Момчилград оптимизира административната си структура по проект

С проект по Оперативна програма „Административен капацитет“ Община Момчилград оптимизира структурата и подобри ефективността на своите служители. Проектът „Подобряване на ефективността и оптимизиране на структурата на администрацията на община Момчилград” бе спечелен по приоритетна ос „Добро управление”, приоритет „Ефективна структура на държавната администрация” на стойност 82 798,69 лв.

След изпълнението на проекта се очаква да се подобрят работните процеси в общината и да се повиши ефективността на работата в общинската администрация. За нейното постигане бяха поставени и три специфични цели - оптимизиране на организационната структура и подобряване качеството на работа на общинската администрация, както и създаване на механизми за по-ефективно управление.

В хода на изпълнение на проекта се извърши функционален анализ с препоръки и план за организационното структуриране, подобряване на ефективността и подобряване на ефикасността и икономичността.

За нуждите на общинската администрация с цел по-ефективно изпълнение и отчитане резултатите от работата на администрацията бяха изготвени мерки за оптимизация и сборник с вътрешни правила за работата на администрацията. 

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина БайрамичОбщина БорноваОбщина Язмос

Последвайте ни в Facebook

Контакти
 

Адрес:   гр. Момчилград,ул. "26-ти декември" №12 

област Кърджали, п.к. 6800

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Кабинет на кмета

Телефон:  03631/ 6051 и 03631/ 7841 Факс:  03631/7849

Горещ телефон

Телефон:  03631/6527  Факс:  03631/7019