Уникална изложба с архивни снимки от Момчилград

Изложба „Старият Момчилград“ е открита в градския парк на родопския град. Тя е организирана от Община Момчилград за предстоящата Пета международна среща на момчилградчани. Представени са уникални стари снимки, разказващи за развитието на Момчилград през различните периоди на миналия век. Сред редките фотоси е и оригинална портретна снимка на Д-р Сергей Ростовцев, чието име носи местната болница. Всяка снимка е къс разказ за отделна личност или за определено събитие от живота на момчилградчани.

До края на годината предстои фотосите в изложбата да бъдат пресъздадени в едноименен юбилеен албум за града и за хората.

„Можете да изпращате стари снимки на Момчилград и селата намиращи се на територията на общината, за да достигнат до повече хора, на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.“, съобщават от общинска администрация. 

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина БайрамичОбщина БорноваОбщина Язмос

Последвайте ни в Facebook

Контакти
 

Адрес:   гр. Момчилград,ул. "26-ти декември" №12 

област Кърджали, п.к. 6800

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Кабинет на кмета

Телефон:  03631/ 6051 и 03631/ 7841 Факс:  03631/7849

Горещ телефон

Телефон:  03631/6527  Факс:  03631/7019